Doucheputje verstopt

Niets is vervelender dan wanneer u onder de douche staat, dat het water niet wegloopt en blijft staan in de douchebak. Een doucheputje dat verstopt is kan ongemakken veroorzaken, maar is gelukkig vaak redelijk eenvoudig op te lossen met hulp van een loodgieter. Wilt u problemen in uw douche zoals een verstopt afvoerputje of andere problemen met verstoppingen oplossen? Schakel dan onze loodgieter in. Neem contact met ons op via het contactformulier en ontvang een vrijblijvende offerte. Wij leveren de beste en snelste service tegen lage prijzen.

Doucheputje verstopt


Oorzaken

Een verstopt doucheputje kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de meest voorkomende oorzaken zijn haren die ervoor zorgen dat het afvoerputje verstopt raakt en uw douche vol met water staat. Daarom is het belangrijk om uw doucheputje af en toe te controleren op haren en zeepresten. Zo kan u een verstopt afvoerputje en een volle douchebak vaak al voorkomen. Doordat het water vaak sneller wegstroomt door het doucheputje dan de zeep, blijven de zeepresten hangen, wat kan leiden tot een verstopping in het afvoerputje. Het ontstoppen van een verstopte doucheput kunt u zelf doen of laten doen door een loodgieter.

Zelf ontstoppen

Wilt u eerst proberen om uw verstopte doucheput zelf te ontstoppen? Dan kunt u als eerste in de douche zoeken naar haren of zeepresten. In het geval deze ervoor zorgen dat het doucheputje verstopt is, verwijdert u de haren en zeepresten. Als u geen verstopping ziet zitten in het afvoerputje in de douche, of er misschien niet bij kan, kunt u de gootsteenontstopper, oftewel de ploeper, erbij pakken. Deze plaatst u volledig over de doucheput in de douchebak om vervolgens de steel een paar keer in te drukken. Dit zorgt voor een vacuüm in het doucheputje waardoor de verstopping los kan schieten.

Naast de ploeper om het doucheputje te ontstoppen kunt u ook kiezen voor een ontstoppingsveer. Deze veer brengt u in het afvoerputje van de douche en duwt u door totdat u bij de verstopping bent. Doordat u de veer in het vuil duwt, trekt u de verstopping mee omhoog wanneer u de veer uit het doucheputje trekt. Ook kunt u kiezen voor vloeibare ontstopper om het afvoerputje in de douche te ontstoppen. Wilt u toch niet zelf aan de slag, of lukt het niet om de verstopping in de douche zelf op te lossen? Dan helpt onze loodgieter u graag. Neem daarom nu contact met ons op.

Afvoerputje ontstoppen

Gratis offerte ontvangen

Geen succes? Dit doen wij voor u!

Zoals eerder gezegd helpen wij u graag wanneer u het zelf niet voor elkaar krijgt om het doucheputje dat verstopt zit te ontstoppen. Of misschien heeft u helemaal geen zin om de verstopping in de douche zelf op te lossen. Onze loodgieter helpt u bij een verstopt doucheputje en bij andere werkzaamheden waarbij water en leidingen betrokken zijn. Als u niet zeker weet of een rioleringsbedrijf of loodgieter de klus voor u uit kunnen voeren, neem dan gewoon contact met ons op. Wij helpen u verder, door de klus uit te voeren of u door te verwijzen naar de juiste vakman.

Onze technieken en prijzen

Wanneer uw doucheputje verstopt raakt, helpen wij u graag. Maar een verstopte doucheput is niet het enige waarvoor u ons in kunt schakelen. Zo helpen wij graag met diverse andere problemen, zoals reiniging van het riool, of het ontstoppen van bijvoorbeeld een wasbak die verstopt is. Dit doen wij tegen zo laag mogelijke prijzen, afhankelijk van de soort klus. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kunt profiteren van onze service. Neem daarom nu contact met ons op via het contactformulier en ontvang een vrijblijvende offerte.

contact met loodgieter

Wij lossen het snel op!

Bent u op zoek naar een snelle service vanwege bijvoorbeeld een afvoer die verstopt is, of een verstopt doucheputje waardoor de douchebak vol met water blijft staan? Dan helpen wij u graag! Door onze snelle service kunnen wij binnen dertig minuten bij u zijn. Zo kunt u snel weer genieten van bijvoorbeeld een warme douche, zonder dat het water in de douchebak blijft staan. Onze loodgieter helpt u graag met alle problemen waarvoor u een rioleringsbedrijf in kunt schakelen. Neem nu contact met ons op via het contactformulier!