Rioolreiniging

Hoewel we via onze service het vaakst worden opgeroepen voor het verhelpen van een verstopping van de afvoer of toilet, zijn er diverse andere zaken die wij voor u kunnen oplossen. Deze vallen vrijwel alle onder de koepelterm rioolreiniging. Taken die wij voor u willen uitvoeren zijn het doorspuiten van het riool, rioolinspectie, het verhelpen van stank, of een volledige riolering service. Wilt u graag weten wat dit voor u betekent of welke kosten hieraan verbonden zijn? Hebt u behoefte aan direct contact met een ervaren loodgieter? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Een expert op het gebied van rioolreiniging komt zo spoedig mogelijk naar u toe.

rioolreiniging

Is rioolreiniging nodig?

Een groot deel van de klanten die contact opneemt met onze service, stelt dat zij wel eens te maken hebben met een vervelende lucht uit het riool, een verminderde doorspoeling van de afvoer, of problemen met het weglopen van het water in de douche. Al deze problemen kunnen worden verholpen met behulp van een rioolreiniging, of zelfs voorkomen met een preventieve rioolinspectie. Hoewel bij veel huishoudens het riool nooit een verstopping zal kennen, zijn er andere plekken waar de riolering regelmatig gecontroleerd dient te worden. Weet u dat uw riool vaak een verstopping heeft? Neem dan een erkend bedrijf op het gebied van rioolreiniging in de arm. Deze kunnen met behulp van rioolinspectie bepalen wanneer zij de riolering moeten doorspuiten, om zo stank en andere problemen voor te zijn.

Professionele methoden

De bedrijven die zich bij onze service hebben aangesloten maken gebruik van professionele methoden op het gebied van reiniging en het verhelpen van verstopping. Daarnaast zijn ook de service auto’s voorzien van al het benodigde materiaal zoals hogedrukspuiten en spiraalmachines, maar ook kleiner materiaal, voor een volledige riool service en mogelijkheid tot doorspuiten. Dankzij de grote variëteit aan ervaring van onze medewerkers op zowel rioolreiniging als rioolinspectie gebied, helpen zij u niet alleen met het doorspuiten van de riolering, maar sporen zij ook lekkages op, of kunnen zij de oorzaak van waterschade achterhalen.

Kosten rioolinspectie

Hoeveel de reiniging van uw riool kost is afhankelijk van diverse factoren. Zo werkt het ene bedrijf met behulp van een vaste schaal, terwijl andere bedrijven hun prijs van de exacte vorm van de klus laten afhangen. Krijgt u te maken met een bedrijf dat een vast tarief voert, dan dient u ongeveer rekening te houden met kosten voor riool reiniging van ongeveer 75 euro voor het eerste uur. Daarna wordt gerekend met een vervolgtarief van een kwartier (zo’n 15 euro). Daarna zijn er een aantal bedrijven op het gebied van rioolreiniging die werken met een avond- en nachttoeslag. Wilt u van de rioolinspectie of -reiniging een verslag, of een usb-opname dan stijgen de prijzen met zo’n 20 euro.

Riool reiniging

Gratis offerte ontvangen

rioolinspectie

Direct contact

Wilt u graag uw rioolstelsel in kaart brengen, moeten we een leiding voor u zoeken, een afvoer verstopping doorspuiten of een lekkage opsporen? Onze experts op het gebied van rioolreiniging en rioolinspectie helpen u graag. Vul het contactformulier zo specifiek mogelijk in zodat wij u goed kunnen helpen met het probleem. Neem vandaag nog contact op met onze service dan neemt een rioleringsbedrijf bij u uit de buurt zo snel mogelijk contact met u op!