Riool ontstoppen?

De ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar!

Kom direct in contact met een vakman van Rioolprobleemkwijt!

Nu bereikbaar

Riool ontstoppen Ridderkerk

Ruikt u een vieze geur uit het riool in uw woning in Ridderkerk? Spoelt het toilet niet meer door en zoekt u een rioolservice voor het ontstoppen? Verstoppingen van afvoerleidingen of het riool zijn erg vervelend en komen altijd ongelegen. Een erkend loodgieter voert het ontstoppen snel en vakkundig uit. Via het offerteformulier vraagt u gratis een offerte aan!

Wist u dat een rioolservice ook andere diensten levert?

Op deze pagina leest u alles over verschillende soorten verstoppingen en wat een ontstoppingsbedrijf daarbij voor u kan betekenen. Een ontstopping, een inspectie of een reiniging van het riool zijn voorbeelden van werkzaamheden van een ontstoppingsdienst. Ook leest u hoe u snel van rioolvliegen afkomt en hoe u 24/7 in contact komt met de riooldienst uit uw regio.

Verstopt riool?

Als uw uw riool verstopt is, wilt u dat dit zo spoedig mogelijk opgelost wordt. Schakel een ontstoppingsbedrijf uit Ridderkerk in!

Offerte aanvragen

Vraag via het offerteformulier geheel kosteloos een offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend, zo zit u nergens aan vast.

24/7 rioolservice

Problemen met de afvoer of het riool? De ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Bel naar 085 500 1387!

Verstopte riolering? Schakel de 24/7 riooldienst in!

Stroomt uw toilet door een verstopping over? Schakel dan direct een erkend rioleringsbedrijf in. Met deze 24/7 rioolservice staat er binnen no-time een expert bij u op de stoep voor een snelle en vakkundige ontstopping. Een ontstoppingsdienst zorgt er met spoed voor dat uw riolering weer vrij van blokkades is zodat u zorgeloos gebruik maakt van uw toilet. Neem contact op via 085 500 1387.

Voordelen van een rioleringsbedrijf uit Ridderkerk

Zit er een verstopping in een afvoerleiding van uw woning? Of wilt u uw riolering preventief laten reinigen? Dan is het verstandig om een erkend ontstoppingsbedrijf uit Ridderkerk in te schakelen. Een rioolvakman heeft veel kennis over en ruime ervaring in alle rioolwerkzaamheden. Met een riooldienst bent u verzekerd van vakkundige en snelle service. Een erkende ontstoppingsdienst biedt u de volgende voordelen:

  • Een betaalbare spoedservice via 085 500 1387
  • Vakkundige en snelle ontstopping
  • Geavanceerde technieken voor snelle probleemdetectie

Gratis offerte ontvangen

Navigeer op deze pagina naar:

Riool verstopt: de oorzaken

Verstopping van de riolering komt in huis op allerlei plekken voor. Vooral bij afvoerleidingen is na veel gebruik de kans op verstoppingen groot. Vet hecht zich bijvoorbeeld aan de binnenkant van leidingen waarna het zich ophoopt. Maar ook haren en vochtdoekjes zijn vaak boosdoeners van verstoppingen. Wist u dat boomwortels soms dwars door leidingen groeien en daar problemen veroorzaken? Een expert van een ontstoppingsbedrijf uit Ridderkerk vindt met een rioolinspectie snel het precieze probleem.

rioolinspectie Ridderkerk

Het belang van een rioolinspectie Ridderkerk

Spoelt het toilet niet meer goed door? Ruikt u een rioollucht, maar weet u niet goed waar de geur vandaan komt? De riooldienst voert graag een rioolinspectie uit. Met een speciale inspectie-unit die is uitgerust met een camera en verschillende sensoren krijgt hij een goed beeld van de binnenkant van uw riolering. Met rookdetectie vindt een expert een kleine lekkage snel en nauwkeurig. Na de rioolinspectie ontvangt u een uitgebreid rapport waarna wordt overgegaan op ontstoppen of reparatie.

Rioolinspectie met een camera

Een rioolvakman maakt bij een rioolinspectie van de riolering in de meeste gevallen gebruik van een speciaal inspectieapparaat, dat is uitgerust met een robotvideocamera. Een rioleringsbedrijf zorgt er hierbij voor dat de riolering buiten gebruik gesteld wordt en hij ontkoppelt afvoerleidingen van bijvoorbeeld de wc. Tijdens de rioolinspectie bestuurt hij de camera. Na de inspectie sluit hij alles weer aan en ruimt hij eventuele troep op. U ontvangt snel een inspectierapport. Voor een rioolinspectie met camera zijn de kosten gemiddeld €150,-.

Een verstopt riool?

Een ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar!

Verstopping? Laat het riool ontstoppen Ridderkerk

Spoelt uw toilet niet meer goed door of stroomt hij zelfs over? Een verstopping komt altijd ongelegen, bovendien wilt u snel weer van het probleem af zijn. Bel meteen naar 085 500 1387om gebruik te maken van de 24/7 rioolservice van een ontstoppingsbedrijf uit uw regio. Een vakman staat dan snel bij u op de stoep. Voor het ontstoppen gebruikt de vakman moderne materialen voor het beste resultaat, zoals een ontstoppingsveer of een hogedrukspuit. Een specialist lost de verstopping meestal zonder hak- of breekwerk op! U ziet achteraf niets van het ontstoppen. Na het ontstoppen ruimt de ontstoppingsdienst alles netjes op, zodat u binnen no-time weer uw toilet gebruikt.

Wat zijn de kosten voor een ontstopping van het riool?

Bent u benieuwd wat het ontstoppen van het riool u gaat kosten? Of wilt u meer weten over de kosten van andere werkzaamheden van een rioleringsbedrijf? Het is lastig om hier exacte kosten te geven, omdat de prijzen per klus erg variëren, iedere verstopping is anders. Gemiddeld zal een loodgieter uw riool ontstoppen vanaf €100,- en kost een rioolinspectie met camera u €150,-. Ruikt u een rioollucht in huis, maar weet u niet waar de geur precies vandaag komt? Voor gemiddeld €140,- voert een vakman een rioolstankdetectie uit met een rookgenerator. Bent u benieuwd naar exacte prijzen? Vul dan het offerteformulier in om een vrijblijvende prijsopgaaf te ontvangen van een loodgieter uit uw regio.

Welke soorten verstoppingen zijn er in huis?

Verstopping van het riool of afvoerleidingen komen op verschillende plekken in huis voor, zoals bij een gootsteen, het toilet of het doucheputje. U ruikt een onaangename geur in huis of u merkt dat de afvoer niet meer goed werkt. Hieronder leest u meer over verschillende soorten verstoppingen in huis.

Navigeer direct naar:

afvoer ontstoppen Ridderkerk

Afvoer ontstoppen Ridderkerk

Afvoerleidingen voeren afvalwater af uw woning uit. Het wegspoelen van etensresten, zeep en haren zorgt vaak voor verstoppingen. Een verstopping in een afvoerleiding merkt u vaak aan dat water niet meer goed wegloopt. Hoewel een verstopping in de eerste instantie niet ernstig lijkt, moet snel de rioolservice worden ingeschakeld voor de ontstopping. Een verstopping veroorzaakt op langere termijn schade aan de leidingen. In de meeste gevallen zit het probleem bij de sifon, of zwanehals, doordat vuil zich in de bocht ophoopt. Meer weten? Kijk op de pagina over afvoerverstopping.

Video: afvoer ontstoppen

In de video ziet u hoe u zelf de afvoer, gootsteen en wc ontstopt.

Een verstopt doucheputje: laat het riool ontstoppen

Merkt u tijdens het douchen dat het water erg langzaam wegloopt? Of moet u zelfs de kraan dichtdraaien om te voorkomen dat de badkamer onderloopt? Dat zit er een verstopping in het doucheputje. Vaak zijn haren en zeepresten de boosdoeners. Zeepresten hechten zich aan de afvoerleiding en haren gaan klitten, waardoor de verstopping na verloop ontstaat. Met een ontstoppingsveer wordt het vuil snel uit de afvoerleiding gehaald. Het gebruik van een veer is niet gemakkelijk en verkeerd gebruikt zorgt voor beschadigingen in de leiding. Een expert van een ontstoppingsbedrijf heeft ruime ervaring en zorgt voor een snelle en vakkundige ontstopping.

Gootsteen verstopt

Zit er een verstopping in de afvoerleiding van uw gootsteen? Het water stroomt dan niet of erg langzaam weg. Zelf kleine hoeveelheden afwaswater bevatten al vet dat zich hecht aan de binnenkant van de leidingen. Na verloop van tijd hoopt het vet zich op en ontstaat een blokkade. Pas daarom op met het doorspoelen van etensresten en vet. Gebruik geen chemische ontstoppers, want deze tasten de leidingen aan. Probeer eerst met een sodaoplossing de afvoer door te spoelen. Werkt dit niet? Schakel dan een vakman in voor een professionele ontstopping.

Video: gootsteen ontstoppen

In onderstaande video ziet u hoe u eenvoudig zelf de gootsteen ontstopt.

De wc verstopt Ridderkerk

Als er bijna geen water meer in de wc-pot zit, of als u niet meer door kunt spoelen, heeft u een verstopping in uw toilet. Het gebruik van te veel toiletpapier of te weinig water zijn vaak de boosdoeners. Maar ook het doorspoelen van etensresten kan verstopping veroorzaken. Naast dat een verstopping in het toilet erg onaangenaam is, kunt u tijdelijk geen gebruik maken van het toilet. Daarom is het belangrijk om het probleem zo snel mogelijk op te laten lossen. Een ontstoppingsbedrijf gaat de verstopping tegen met een hogedrukspuit, zodat u snel weer gebruik maakt van uw wc.

Wasbak verstopt? Ontstoppingsdienst inschakelen!

Zit er een verstopping in de afvoer van de wastafel? U merkt dan dat water minder snel of niet wegstroomt. Doordat de wastafel iedere dag veel gebruik wordt, komen verstoppingen daar vaak voor. Zeep, tandpasta en haren die worden weggespoeld zijn vaak de boosdoener van verstoppingen in de badkamer. Schakel zo snel mogelijk een ontstoppingsdienst in om te voorkomen dat er verdere beschadigingen ontstaan in de afvoerleiding of het riool. Met bijvoorbeeld een ontstoppingsveer lost een vakman uw probleem snel en effectief op.

Vaatwasser verstopt: keukenleiding ontstoppen

Een verstopte vaatwasser ontdekt u vaak doordat er water in de afwasmachine blijft staan als het programma afgelopen is. Ook kan het water troebel worden en zorgen voor een nare stank rond uw afwasmachine. Als het water helemaal niet meer wegloopt stroomt het apparaat zelfs over, waardoor u het niet meer kunt gebruiken. Controleer voor het ontstoppen eerst of er vuil in de filter zit. Helpt dit niet? Schakel dan voor een ontstoppingsdienst in voor een professionele ontstopping van uw vaatwasser.

Riool laten reinigen om verstopping te voorkomen?

Schakel een ontstoppingsbedrijf uit Ridderkerk in!

Rioollucht in huis? Zo verhelpt u het.

Ruikt u een onaangename rioolgeur in huis? Stank is een vervelend probleem, zeker als de bron van de geur niet direct duidelijk is. Rioollucht kan tevens gevaarlijk zijn door hoge concentraties rioolgassen. Vaak zijn kleine scheurtjes, die na verloop van tijd ontstaan in rioolbuizen, het probleem. Omdat het riool onder de grond is weggestopt, kunt u zelf de oorzaak niet vinden. Met een rookdetectietest kan een vakman van een ontstoppingsbedrijf dat wel. Door rook in de rioleringsbuizen te spuiten, wordt een klein lek snel duidelijk doordat daar rook ontsnapt uit de riolering. Als het probleem eenmaal gevonden is, lost een vakman van een ontstoppingsbedrijf het spoedig voor u op.

riool ontstoppen Ridderkerk

Het riool reinigen: preventief bezig

Een ontstoppingsdienst biedt naast ontstoppen ook andere service, zoals het preventief schoonmaken van het riool. Zoals verteld ontstaat verstopping meestal niet acuut, maar over een langere periode doordat vuil zich in leidingen ophoopt. In plaats te wachten tot een verstopping plaatsvindt, verkleint u met een rioolreiniging de kans op stankoverlast, verstoppingen en lekkages. Veel mensen in Ridderkerk hebben wel eens last van een rioollucht of een verminderde doorspoeling van water in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Voordat er echt sprake is van verstopping, maakt een vakman de buizen van het riool met een rioolreiniging weer vrij van vuil.

Rioolslib: de oorzaak van rioolvliegjes

Bent u een paar weken van huis geweest en ziet u bij thuiskomst allemaal kleine vliegjes uit een afvoer kruipen? Rioolvliegjes voeden zich met bacteriën en schimmels in het rioolslib in het riool of in afvoerbuizen van uw badkamer of keuken. Een motmug kan wel 200 eitjes per dag leggen, dus een snelle aanpak van dit ongedierte is vereist. Enkel het verwijderen van rioolslib is effectief in het bestrijden van latrinevliegjes.

Last van rioolvliegjes? Schakel een ontstoppingsbedrijf in!

Het bestrijden van motmugjes is niet gemakkelijk, omdat bestrijdingsmiddelen slechts enkele dagen helpen. Doordat de vliegjes zich voeden met het water van een afwasje of uw tandenborstel, zijn er altijd voedingsstoffen aanwezig. Een expert van een ontstoppingsdienst heeft ruime ervaring met de bestrijding van latrinevliegjes. Met een camera bekijkt de vakman de rioolleidingen en voert hij een rioolreiniging uit. Vervolgens zuigt hij het slib uit de leidingen, waarna de vliegjes binnen enkele dagen vanzelf verdwijnen.

ontstoppingsbedrijf Ridderkerk

Ontstoppingsdienst Ridderkerk, snel ter plekke

Ruikt u een onaangename lucht bij een afvoerputje? Zit er een verstopping in het riool? Wacht niet af tot de problemen groter worden, maar schakel direct een ontstoppingsbedrijf. Een rioolexpert is u graag van dienst met allerlei rioolwerkzaamheden, zoals een reiniging of ontstopping van het riool. Hij maakt gebruik van moderne technieken en apparaten, zodat ook op lastig bereikbare plekken ontstoppingsdienst uitgevoerd kan worden. U bent zo zonder hak- en breekwerk snel van uw rioolproblemen af. Een belangrijk keurmerk dat kwaliteit waarborgt is Kiwa. Meer weten over dit keurmerk? Kijk dan op kiwa.nl.

Met spoed een riool ontstoppen? Een rioleringsbedrijf staat 24/7 voor u klaar!

Wilt u weten wat een ontstoppingsbedrijf uit Ridderkerk voor diensten levert? Bent u benieuwd naar de kosten van een vakman om uw riolering te ontstoppen? Geef al uw wensen door via het offerteformulier en u ontvangt snel een prijsindicatie van een ontstoppingsbedrijf uit uw regio. Spoelt uw toilet niet meer door en zoekt u met spoed de ontstoppingsdienst? Bel meteen met 085 500 1387 en komt direct in contact met een rioleringsbedrijf bij u uit de buurt. Een vakman van de 24/7 riooldienst staat dag echt nacht voor u klaar om uw rioolproblemen vakkundig te verhelpen!

Direct contact met een ontstoppingsbedrijf?

Neem direct contact op door te bellen of een offerte aan te vragen!