Riool ontstoppen?

De ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar!

Kom direct in contact met een vakman van Rioolprobleemkwijt!

Nu bereikbaar

Riool ontstoppen Bleiswijk

Spoelt uw toilet niet meer goed door of ruikt u een rioollucht in uw woning in Bleiswijk? Verstoppingen in het riool of in afvoerleidingen zijn erg vervelend. Met een erkend rioleringsbedrijf weet u zeker dat het ontstoppen snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Maar ook met andere werkzaamheden zoals een rioolinspectie of rioolreiniging is een rioolexpert u graag van dienst. Vraag daarom geheel kosteloos offertes aan via het offerteformulier.

Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten verstoppingen, van bijvoorbeeld de wc of vaatwasser. Ook leest u waarom het verstandig is de riolering regelmatig te laten reinigen, hoe u snel van rioolvliegen afkomt en over andere taken van de riooldienst.

Verstopt riool?

Als uw uw riool verstopt is, wilt u dat dit zo spoedig mogelijk opgelost wordt. Schakel een ontstoppingsbedrijf uit Bleiswijk in!

Offerte aanvragen

Vraag via het offerteformulier geheel kosteloos een offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend, zo zit u nergens aan vast.

24/7 rioolservice

Problemen met de afvoer of het riool? De ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Bel naar 085 500 1387!

Verstopte riolering? Schakel de 24/7 riooldienst in!

Zit er een verstopping in uw riolering? Naast dat dit erg vervelend is, zorgt een verstopping na verloop van tijd voor schade aan uw riolering. Schakel daarom voor ontstopping snel de riooldienst in uit Bleiswijk door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. Heeft u een verstopping in het toilet en heeft u met spoed een loodgieter nodig? U kunt dag en nacht bellen naar 085 500 1387 om direct in contact te komen met een riooldienst bij u uit de buurt.

Voordelen van een rioleringsbedrijf uit Bleiswijk

Heeft u last van een verstopping in de riolering van uw woning? Of wilt u uw riolering preventief laten schoonmaken? Dan schakelt u het beste een rioleringsbedrijf uit uw regio in. Een rioolvakman heeft ruime ervaring om alle riooldiensten vakkundig, snel en foutloos uit te voeren. Met het inschakelen van een rioleringsvakman geniet u van de volgende voordelen:

  • Geavanceerde technieken voor snelle probleemdetectie
  • Goedkope spoedservice via 085 500 1387
  • Snelle en onzichtbare ontstopping

Gratis offerte ontvangen

Navigeer op deze pagina naar:

Riool verstopt: de oorzaken

Er zijn diverse oorzaken van een rioolverstopping. Verstopping door vet komt vaak voor. Zelfs het wegspoelen van kleine hoeveelheden vet zorgt na verloop van tijd voor verstopping. Maar ook verstopping door haren of vochtige doekjes is een veelvoorkomend probleem. Ten slotte veroorzaken boomwortels of een verkeerd aangelegd riool ook een verstopping. Een rioleringsbedrijf vindt met een rioolinspectie snel het probleem.

rioolinspectie Bleiswijk

Het belang van een rioolinspectie Bleiswijk

Heeft u terugkerende problemen met het riool? Of wilt u weten in welke staat uw riool is voor onderhoud? Een riooldienst maakt gebruik van geavanceerde technieken om een rioolinspectie te doen of voor het opsporen van mankementen. Zo geeft een gecertificeerd inspecteur met een putfoto of videobeelden van de binnenkant van het riool, een goed beeld van de algemene staat van uw riool. Sensoren meten dan tegelijkertijd het verhang van de rioolbuis, waarna een expert met speciaal ontwikkelde software de meetresultaten verwerkt. Na de rioolinspectie krijgt u een uitgebreid rapport.

Rioolinspectie met een camera

In de meeste gevallen maakt een loodgieter bij een rioolinspectie gebruik van een inspectie-unit, die is uitgerust met een robotvideocamera. Een loodgieter zorgt ervoor dat de riolering buitengebruik gesteld wordt, en dat bijvoorbeeld het toilet ontkoppeld is. Tijdens de inspectie bestuurt hij de camera. Na de inspectie sluit hij alles weer aan en verricht hij opruimwerkzaamheden. U ontvangt snel een inspectierapport. De kosten van een rioolinspectie met camera zijn gemiddeld €150,-.

Last van een verstopping in het riool?

Schakel direct de 24/7 ontstoppingsdienst in die het riool komt ontstoppen!

Verstopping? Laat het riool ontstoppen Bleiswijk

Heeft u last van rioollucht in huis? Een verstopping in het riool komt altijd ongelegen en u wilt dat zo snel mogelijk opgelost hebben. Bel naar 085 500 1387 om gebruik te maken van de 24/7 rioolservice van een ontstoppingsbedrijf uit uw regio. Als de oorzaak van de verstopping niet duidelijk is, voert de vakman eerst een inspectie uit. Voor het ontstoppen maakt een loodgieter gebruik van modern materiaal, zoals een ontstoppingsveer. Dit zorgt voor het beste resultaat. Door deze materialen is hak- of breekwerk vaak niet eens nodig! Als de ontstopping klaar is, levert de loodgieter uw woning weer schoon af, zodat u direct weer gebruik maakt van uw sanitair.

Wat zijn de kosten voor een ontstopping van het riool?

Wilt u uw riool laten ontstoppen? Dan bent u vast benieuwd naar de kosten van de ontstoppingsdienst. Een rioleringsbedrijf hanteert vaak vaste tarieven voor werkzaamheden, waarbij een uurloon ingegrepen is. De kosten verschillen per rioolservice. Zo zijn de kosten van een rioolinspectie gemiddeld €150,- en zal een loodgieter uw riool ontstoppen vanaf €100,-. Ruikt u een rioollucht, maar weet u niet precies waar de stank vandaan komt? Voor gemiddeld €140,- voert een expert een rioolstankdetectie uit. Bent u benieuwd naar de exacte kosten van rioolservice in uw regio? Laat op het offerteformulier uw wensen achter. Een loodgieter neemt dan snel contact met u op.

Welke soorten verstoppingen zijn er in huis?

Verstopping van het riool komt in huis op verschillende plekken voor, zoals bij een gootsteen, wasbak of het toilet. U merkt bijvoorbeeld dat water niet goed wegloopt of u ruikt een onaangename stank in huis. Hieronder leest u meer over verschillende soorten verstoppingen in huis.

Navigeer direct naar:

afvoer ontstoppen Bleiswijk

Afvoer ontstoppen Bleiswijk

Spoelt water niet meer goed door? Blijft uw wastafel vol water staan? Het wegspoelen van etensresten, zeep en haren zorgt vaak voor verstoppingen. Om ernstige problemen en onnodige schade te voorkomen, schakelt u zo snel mogelijk een ontstoppingsbedrijf in voor het ontstoppen. In de meeste gevallen bevindt het probleem zich bij de sifon, of zwanenhals, doordat vuil zich ophoogt in de bocht. Een ontstoppingsbedrijf gebruikt bij een ontstopping een veer of plopper om vuil uit de afvoerleiding te halen. Meer informatie over afvoerverstopping leest u hier.

Video: afvoer ontstoppen

In de video ziet u hoe u zelf de afvoer, gootsteen en wc ontstopt.

Een verstopt doucheputje: laat het riool ontstoppen

Bijna iedereen krijgt er wel eens mee te maken: een verstopping in het doucheputje. Het water blijft in de douchebak staan en soms moet u de kraan zelfs dichtdraaien om te voorkomen dat de badkamer onderloopt. De voornaamste boosdoeners zijn zeepresten en haren. Om zeker te weten dat u snel weer lekker kunt douchen, schakelt u een vakman in voor het ontstoppen van het doucheputje. Hij maakt bij de ontstopping gebruik van een ontstoppingsveer om het vuil uit de afvoerleiding te halen. Een expert van een ontstoppingsbedrijf heeft hier ruime ervaring in en gebruikt de veer zonder uw leidingen te beschadigen.

Gootsteen verstopt

Een verstopping in een afvoerleiding in de keuken gebeurt vaak als gevolg van het doorspoelen van etensresten. Vooral vet eten doorspoelen brengt risico’s met zich mee, omdat vet zich ophoopt aan de binnenkant van een leiding. U merkt dat de spoelbak snel volloopt en dat water erg langzaam wegloopt. Probeer eerst met soda de afvoer door te spoelen. Chemische middelen voor ontstopping tasten de leidingen aan, hierdoor is het niet verstandig deze te gebruiken. Schakel daarom een ontstoppingsdienst in om uw gootsteenafvoer veilig en snel te ontstoppen.

Video: gootsteen ontstoppen

In onderstaande video ziet u hoe u eenvoudig zelf de gootsteen ontstopt.

De wc verstopt Bleiswijk

Als het water in uw toilet niet meer goed wegspoelt, of als er bijna geen water meer in de wc-pot zit, heeft u een verstopping in uw toilet. Dit is erg vervelend en komt nooit gelegen. Aarzel daarom niet en schakel direct een ontstoppingsbedrijf uit uw regio in, om meer vervelende problemen te voorkomen. Het gebruik van te veel toiletpapier en te weinig water bij het doorspoelen zijn de meest voorkomende oorzaken. Ook het doorspoelen van etensresten door het toilet veroorzaakt een verstopping. Een vakman helpt met een ontstopping maar ook met een rioolreiniging en reparatie van de riolering.

Wasbak verstopt? Ontstoppingsdienst inschakelen!

Zit er een verstopping in de afvoer van de wastafel? U merkt dan dat water minder snel wegloopt, of dat het zelfs even in de wasbak blijft staan. De wastafel wordt regelmatig gebruikt voor ochtend- en avondrituelen. Het wegspoelen van tandpasta of haren zorgt vaak voor verstopping. Een verstopte wastafel kan voor veel meer gedoe zorgen als het ontstoppen niet snel uitgevoerd wordt. Om te voorkomen dat het riool schade oploopt, is het verstandig zo snel mogelijk een ontstoppingsdienst in te schakelen. Met bijvoorbeeld ontstopping door een ontstoppingsveer lost de vakman uw rioolprobleem snel op.

Vaatwasser verstopt: keukenleiding ontstoppen

Een verstopte vaatwasser heeft vervelende gevolgen. Niet alleen blijft water in de afwasmachine staan, maar ook wordt het water troebel en zorgt het voor een nare stank rond uw afwasmachine. Als het water helemaal niet goed meer wegloopt, overstroomt de afwasmachine, waardoor u deze niet langer kunt gebruiken. Bij het ontstoppen van het apparaat controleert u eerst zelf of er vuil in de filters zit. Helpt dit niet? Schakel voor een snelle oplossing een ontstoppingsbedrijf uit Bleiswijk in. De rioolservice maakt gebruik van verschillende hulpmiddelen om uw afwasmachine snel te ontstoppen.

Voorkom verstoppingen in het riool.

Laat regelmatig het riool reinigen door een rioleringsbedrijf uit Bleiswijk!

Rioollucht in huis? Zo verhelpt u het.

Ruikt u een onaangename lucht in huis? Stank is een vervelend probleem, helemaal als de oorzaak niet direct duidelijk is. Rioollucht kan door hoge concentraties van rioolgassen zelfs gevaarlijk zijn. Kleine scheurtjes in uw riool die na verloop van tijd ontstaan, zijn vaak de oorzaak van een onbestemde rioollucht. Een rioleringsbedrijf beschikt over technische apparatuur voor het snel opsporen van het exacte probleem en het vervolgens op te lossen. Bijvoorbeeld met rookdetectie of een inspectie met een rioolcamera wordt een defect gemakkelijk gevonden. Voor het opsporen en oplossen van het probleem hoeft een vakman meestal niet te hakken of te breken!

riool ontstoppen Bleiswijk

Het riool reinigen: preventief bezig

U schakelt een rioleringsbedrijf niet alleen in voor het ontstoppen, maar ook voor het preventief schoonmaken van het riool. Met deze rioolreiniging verkleint u de kans op stankoverlast, verstoppingen en lekkages aanzienlijk. Veel mensen stellen dat ze last hebben van een vervelende lucht uit het riool, een verminderde doorspoeling van de afvoer of problemen met het weglopen wan water. Door vervuiling slibt de riolering dicht. Voordat er echt van verstopping sprake is, zorgt rioolreiniging ervoor dat de buizen van het riool weer vrij zijn van vuil. Schakel voor rioolreiniging een ontstoppingsbedrijf uit uw regio in.

Rioolslib: de oorzaak van rioolvliegjes

Rioolvliegjes staan ook wel bekend als motmuggen of latrinevliegjes. Zij voeden zich met schimmels en bacteriën in het laag rioolslib in het riool of afvoerbuizen van uw badkamer of gootsteen. Deze vliegjes planten zich in een razend tempo voort, waardoor het een kwestie van tijd is voordat uw woning zwart ziet van de vliegjes. Enkel het verwijderen van het rioolslib is een effectieve manier voor het aanpakken van latrinevliegjes.

Last van rioolvliegjes? Schakel een ontstoppingsbedrijf in!

Het bestrijden van motmugjes is niet gemakkelijk, omdat bestrijdingsmiddelen slechts enkele dagen helpen. Doordat de vliegjes zich voeden met het water van een afwasje of uw tandenborstel, zijn er altijd voedingsstoffen aanwezig. Een expert van een ontstoppingsdienst heeft ruime ervaring met de bestrijding van latrinevliegjes. Met een camera bekijkt de vakman de rioolleidingen en voert hij een rioolreiniging uit. Vervolgens zuigt hij het slib uit de leidingen, waarna de vliegjes binnen enkele dagen vanzelf verdwijnen.

ontstoppingsbedrijf Bleiswijk

Ontstoppingsdienst Bleiswijk, snel ter plekke

Zit er een verstopping in een van uw afvoerbuizen? Ruikt u een onaangename lucht bij een afvoer? Wacht niet af tot de problemen groter worden, maar schakel direct een riooldienst in om de juiste riooldienst te leveren. Veel rioleringsbedrijven zijn bekend met het KIWA-keurmerk. Kiwa is een keurmerk dat kwaliteit en vakmanschap waarborgt. Meer weten? Ga naar de de website van kiwa.

Een rioolservice heeft veel ervaring met allerlei werkzaamheden, zoals het reinigen en ontstoppen van het riool. Hij maakt gebruik van moderne technieken en apparaten, zodat ze ook op lastig bereikbare plekken de juiste werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarbij is er meestal geen hak- of breekwerk nodig is. U ziet achteraf niets van de werkzaamheden.

Met spoed een riool ontstoppen? Een rioleringsbedrijf staat 24/7 voor u klaar!

Zoekt u een ontstoppingsbedrijf om uw riolering te ontstoppen? Twijfel niet en vul het offerteformulier in om een indicatie te krijgen van de kosten van de ontstoppingsdienst in Bleiswijk. U doet dit geheel kosteloos en vrijblijvend! Spoelt het toilet niet meer goed door en heeft u met u met spoed de riooldienst nodig? Bel dan direct naar 085 500 1387 en een rioolspecialist vertelt u alles over de diensten die u nodig heeft. Door de 24/7 service staat er dag en nacht een specialist voor u klaar om uw rioolproblemen te verhelpen!

Direct contact met een ontstoppingsbedrijf?

Neem direct contact op door te bellen of een offerte aan te vragen!